Jongerentherapie

Jongerentherapie Arnhem - Kindertherapeut Grace Meurkes

Jeugdtherapie Arnhem voor jou

Hoi, ik ben Grace. Ik ben een therapeut voor jongeren tot ongeveer 18 jaar.

Een jongerentherapeut helpt jou om je probleem op te lossen als je dat zelf moeilijk vindt. Soms gaat het niet zo goed met je. Misschien word je gepest en voel je je alleen.

Misschien is het op school of je werk niet prettig, of je hebt ruzie met iedereen. Je bent bang of denkt veel aan nare dingen wat je helemaal niet wilt. Of misschien is er nog iets anders waardoor jij je niet gelukkig voelt. Dit zijn goede redenen om bij mij te komen.

Als jij je bij mij aan wilt melden, kan je het volgende verwachten:

Therapie voor jongeren

De therapieruimte is ingericht voor jongeren. Je blijft steeds een uur. Ik luister zo goed mogelijk naar je om te begrijpen wat jouw probleem is en hoe ik je daarbij kan helpen.

Als we weten wat jouw probleem is gaan we een oplossing bedenken die bij jou past. Je kunt met mij praten over wat je bezighoudt maar we kunnen ook op andere manieren naar je probleem kijken, bijvoorbeeld door tekenen, visualisaties (hierbij maak je gebruik van de kracht van je verbeelding) rollenspelen, enz.

We doen eigenlijk alleen wat jij leuk vindt of waar jij behoefte aan hebt. Jouw ouders worden ook bij de therapie betrokken. De mate waarin hangt af van je leeftijd en gaat altijd in overleg met jou. Wat je in de therapie vertelt is vertrouwelijk.

Wil je nog meer weten over mij dan kun je me altijd een berichtje sturen.

Grace
Jongerentherapie Arnhem

Neem contact op
Kinderpsycholoog Arnhem voor jongerentherapie, jeugdtherapie en jongerencoaching in de regio Arnhem, Oosterbeek, Renkum, Heteren, Wageningen, Bennekom, Rhenen, Ede, Elst, Bemmel, Huissen, Westervoort, Huizen, Velp, Rheden. Je bent welkom.